top of page
  • Ingrid Horstik

Jubileum Derde Helft en introductie Dynamic Tennis

Op vrijdag 9 juli 2021 bestaat De Derde Helft bij Hercules alweer 2 jaar. Gestart met het idee om een bakkie koffie te doen met buurtgenoten en om laagdrempelig te bewegen. Sinds de start is het elke vrijdagochtend drukbezocht en kun je terecht voor sportieve en leuke activiteiten. Iedereen is van harte welkom vanaf 10 uur om dit met ons te vieren.


Daarnaast introduceert Hercules aanstaande vrijdag een nieuwe sport variant: Dynamictennis. Deze racket sport wordt binnen gespeeld tussen de binnenste lijnen van een badminton veld. Inmiddels mag deze sport zich in een toenemende populariteit verheugen. Op een hondertal plaatsen in Nederland wordt gespeeld met duizenden beoefenaren. Niet verwonderlijk, omdat dynamictennis:

  • Gemakkelijk aan te leren is

  • Attractief is voor alle leeftijden, mannen en vrouwen spelen met en door elkaar.

  • Op gevorderde leeftijd nog goed vol te houden is

  • Gespeeld wordt met lichte materialen waardoor blessures een uitzondering zijn

  • Dynamictennis is dynamisch, aantrekkelijk op zowel recreatief tot wedstrijd niveau

Deze sport is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud, maar vanwege de lichte materialen en het kleinere veld is het heel geschikt voor ouderen en mensen die wat minder mobiel zijn.


Vrijdag 9 juli is er dus een open dag, zodat je kennis kunt maken met deze sport. Zie hieronder de flyer. Wil je meer weten over deze sport kijk dan op hun website


bottom of page