top of page
  • Ineke Verheul

Stelt zich voor: Ineke Verheul

Het is pas kort geleden dat ik voor het eerst van de Beweegvriendelijke Wijk hoorde, maar ik woon dan ook in een werk die ergens buiten ligt en zelfs zo heet: Buiten Wittevrouwen.

Ik wilde wat vrijwilligerswerk doen en zag dat de initiatiefnemers iemand zochten om berichten te schrijven over wat zich in Noord Oost zoal afspeelt op het gebied van bewegen. Ik hoefde daar niet lang over na te denken: het lijkt me erg leuk om met enige regelmaat verslag te doen van allerlei activiteiten en evenementen in de wijk.


Een paar jaar geleden ben ik met pensioen gegaan en alle leuke dingen die ik daarvoor ook al deed doe ik nog steeds, maar nu met alle tijd van de wereld. Zingen, schrijven, foto’s maken, gamen – jawel, gamen! Wel nieuw was een grote onderneming, een film over ouder worden. Die is inmiddels af.

Ik ben 67, heb een partner en een dochter, geen kleinkinderen. En bewegen: dat doe ik ook, maar dan wel op een zo leuk mogelijke manier, anders houd ik het niet vol. De sportschool is niet echt mijn ding!


Suggesties voor onderwerpen zijn van harte welkom!


bottom of page